Friday, 3 May 2013

Rosmah Mansor - Itu Bukan Cincin Saya!!


Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor menafikan bahawa beliau memiliki cincin mewah dan perbuatan pihak tidak bertanggungjawab itu bertujuan menimbulkan kebencian rakyat terhadap pemimpin.
 
Rosmah sekali lagi menjelaskan bahawa cincin tersebut dibawa masuk selama tiga hari untuk dilihat oleh bakal besannya yang berada di Malaysia ketika itu.
 
"Itu (cincin) bukan saya punya. Dia (besan) kenal orang tu sebab dia good customer (pelanggan yang baik) jadi dialah yang tengok dan cincin tu terpaksa di alamatkan ke Seri Perdana.
 
"Bila cincin tu masuk ditunjuknya borang Kastam, tapi bila cincin keluar tak tunjuk borang cincin keluar. Tapi kami mempunyai semua bukti kami tidak pernah memilikinya dan ia hanya untuk dilihat dan bukan untuk dibeli," katanya ketika berucap pada majlis penyerahan replika cek mesin hemodialisis kepada Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) di Kubang Kerian semalam, lapor Bernama.
 
Rosmah sebelum ini pernah bersumpah bahawa beliau tidak memiliki cincin mewah bertatahkan berlian yang mencecah jutaan ringgit. [VIDEO DI SINI]
 
Anak perempuan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan Rosmah, Nooriyana Najwa bertunang dengan Daniyar Nazarbayev, warga Kazakhstan pada 2011.

No comments:

Post a Comment